Chaire: Ayurveda en Yoga

Riemke de Groot, 053-4347340, info@chaire.nl
AYURVEDA: De eeuwenoude natuurgeneeskunde uit India, die inzicht geeft in alle aspecten van het leven. Een voedingspatroon en leefstijl die bij de persoonlijke constitutie passen dragen bij aan een goede gezondheid en welbevinden. Ayurveda is door de Wereldgezondheidsorganisatie erkend als waardevolle natuurgeneeskunde.

AYURVEDISCHE MASSAGE: Massages kunnen preventief, herstellend en verlichtend werken bij veel lichamelijke en psychosomatische klachten. Ayurvedische massage is reinigend, energiegevend en weerstandverhogend. En ook gewoon ontspannend. Er wordt geneeskrachtige kruiden-olie gebruikt, de oliekeuze wordt afgestemd op de situatie van de cliënt. Er wordt gemasseerd met grote, vloeiende bewegingen.

Ayurvedische massage is voor bijna iedereen geschikt, er zijn slechts enkele situaties waarin niet gemasseerd mag worden, zoals: koorts, kanker, vroege zwangerschap. Voorafgaand de massage zal altijd gevraagd worden naar uw situatie van dat moment. U kunt vrijblijvend bellen of mailen voor informatie.

UBTAN: Ayurvedische modderpakking Ubtan is een behandeling met mineraalrijke modder met heilzame kruiden. Ubtan is reinigend, ontgiftend, en energie gevend. Het wordt speciaal aanbevolen bij huidklachten als jeuk, allergie of eczeem.

Praktische informatie over massage en behandelingen: praktische informatie

Voor alle duidelijkheid: bij Chaire worden GEEN erotische massages gegeven!

AYURVEDISCH VOEDINGSCONSULT Voeding als medicijn, om gezond te blijven en ziekte te voorkomen. Een Ayurvedisch advies is maatwerk. Ayurveda gebruikt geen exotische diëten of een overmaat aan supplementen, maar weet met dagelijkse voeding in combinatie met kruiden uw gezondheid en welbevinden te bevorderen. Er wordt gekeken naar wat wenselijk en haalbaar is. Het consult geeft inzicht en adviezen, geen voorschriften. Door inzicht kunt u zelf meer grip krijgen op uw eigen gezondheid.

Een voedingsconsult is zinvol bij allerlei klachten, ook bij kleine ongemakken die niet als klacht ervaren worden. Bijvoorbeeld bij spijsverteringsklachten zoals een opgeblazen gevoel of brandend maagzuur. Maar ook bij huidklachten, alergieën, hoofdpijn, gewrichtsklachten, stress, vermoeidheid, kouwelijkheid enzovoort. U kunt vrijblijvend bellen of mailen voor informatie.

Meer over de voedingsconsulten: praktische informatie

Bij Chaire worden eenvoudige Ayurvedische behandelingen en consulten gegeven.
Indien nodig zal ik u doorverwijzen naar een meer gespecialiseerde Ayurveda therapeut of een Ayurvedische arts.
Terug naar overzicht

Naar Ademtherapie en Yogatherapie

Prijslijst

Aanmelden voor de nieuwsbrief